Federació Catalana de Tennis de Taula

Campionat d'Espanya de Seleccions de Veterans

Alacant ha acollit el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans 2018, que s'ha celebrat el 21 i 22 de setembre dins del marc del Liebherr ITTF European Table Tennis Championships, organitzat per la Real Federació Espanyola de Tennis de Mesa. Les mateixes instal·lacions del Pavelló Pitiu Rochel habilitades per a la competició internacional, han servit per celebrar aquesta prova. En Veterans +40, Andalusia es va pujar al primer graó del podi, després de superar a Castella i Lleó ‘A’, segons classificats, i Aragó i Catalunya ‘A’, que van completar el podi en la tercera posició. En +50, Catalunya ‘B’ va aconseguir alçar-se amb el títol, per davant de Castella i Lleó ‘B’, segons, i Madrid i Comunitat Valenciana ‘C’, tercers. En la categoria +60, Catalunya ‘A’ es va fer amb el triomf, després de superar al segon classificat, Andalusia i als tercers, Catalunya ‘B’ i Madrid. En la categoria femenina, Madrid va assolir la primera posició del podi.

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.