Federació Catalana de Tennis de Taula

Comunicacions oficials sobre el COVID-19

18/03/2020

Circular nº12 (Afectacions a les competicions)

 


Benvolguts amics, 

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, us comuniquem que les oficines de la FCTT i les de la RTB romandran tancades durant els pròxims 15 dies.                   

Si teniu qualsevol incidència podeu contactar per correu electrònic: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Secretaria) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Competició) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Gerència) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Programes i Formació) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Instal·lació de Reina Elisenda) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Representació Territorial de Barcelona, també Tel. 674 793 042)

 

Ens posarem en contacte i us respondrem el més aviat possible. 

Gràcies

 


 

13/03/2020

Us annexem el nou comunicat de la SGEAF, en relació a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) del dijous 12 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase d’alerta a fase d’Emergència 1.

 

També adjuntem la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

 


12/03/2020 (3)

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020 (3)

Bona tarda, 

Un cop rebuda la comunicació oficial de l’Ajuntament de Barcelona sobre les mesures de contenció per dificultar l’expansió del COVID-19 en els equipaments esportius municipals, us informem que la instal·lació de Reina Elisenda romandrà tancada

  • A partir de dissabte 14/3/20 fins dissabte 28/3/20 (ambdós inclosos)

Igualment, us informem que l'activitat de tennis de taula de l'Estació del Nord queda suspesa pel mateix periode de temps.

  Agraïm la vostra col·laboració i comprensió.

 


12/03/2020 (2)

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020 (2)

Un cop la FCTT ha comunicat la decisió de SUSPENDRE totes les activitats que són de la seva competència, per responsabilitat, la FCTT 

RECOMANA

 Al seus clubs i entitats que suspenguin les activitats per un període de 15 dies a comptar des d’avui, dijous 12 de març de 2020 i segueixin les indicacions de les autoritats i organismes competents. Això inclou els Centres de Tecnificació, Centres d’Entrenament i Centres de Generació TT.

Una vegada més, apel·lem a la comprensió , responsabilitat i col·laboració de tothom.

 


12/03/2020

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020.

Un cop rebudes les recomanacions de la Generalitat de Catalunya [11/03/2020 (2)], la Federació Catalana de Tennis de Taula HA SUSPÉS TOTES LES COMPETICIONS (Tercera Estatal, Lligues Territorials, Opens, Concentracions, Circuit Promeses, Campionats Provincials, Pingpong x tothom...) des d’avui dijous 12 de març i per un mínim de 15 dies (prorrogables en funció de les recomanacions de les autoritats competents).

Adjuntem comunicació de la RFETM, que ha SUSPÉS les Lligues Estatals fins el 22 de març de 2020 alhora que recomana la suspensió de les Lligues Territorials. (Veure text complet en document adjunt)

En els propers dies s’estudiarà com es reorganitza la competició i s’informarà als clubs pels mitjans habituals.

Es demana a tots comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures.

 


11/03/2020 (2)

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, el següent:

En primer lloc, recomanem:

- Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
- Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps.

En segon lloc, per a aquelles activitats que no es puguin ajornar, les instruccions a seguir, a partir de dijous 12 de març i durant un mínim de 15 dies, són les següents:

- Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar acompanyats.
- Se suspendran les activitats col·lectives –tipus gales, celebracions i festes de l’esport- superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats. Tot i això, en les activitats de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, només es podrà ocupar com a màxim una tercera part de l'aforament.
- Pel que fa a les activitats esportives organitzades pels centres escolars, s’adoptaran les mesures anunciades pel Departament d’Educació, les quals insten a la suspensió d’aquestes activitats si impliquen la participació de més d’un centre.
- Pel que fa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzats pels Consells Esportius, i als programes Esport Blanc Escolar i FITJOVE, s’hauran d’ajornar o suspendre en el mateix període d’afectació.

En relació als grans esdeveniments esportius previstos a Catalunya en aquest període, hauran de complir aquestes instruccions. No obstant això, des de la SGEAF ens posarem en contacte amb els seus organitzadors per analitzar cas a cas les decisions a adoptar.
Per totes aquelles consultes que puguin sorgir a nivell territorial, posem a disposició les diferents Representacions Territorials de l’Esport.
Demanem que les instal·lacions i equipaments esportius informin als usuaris de les recomanacions d’higiene que les autoritats estan difonent per tal d’evitar els contagis.
A tot això, demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures.
Sens perjudici de les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals en l’àmbit esportiu.

 


11/03/2020

Us passem el text literal de les instruccions que ha donat el Govern de la Generalitat respecte de mesures que afecten a les organitzacions esportives.  Aquestes mesures s’han indicat per a una durada de QUINZE DIES, a partir de demà dijous. 

“Es faran a porta tancada tots els esdeveniments esportius professionals i no professionals que se celebrin al país, excepte els jugats per menors d'edat que sí que podran ser acompanyats per adults. També s'ha ordenat la suspensió o ajornament de totes les activitats col·lectives que impliquin un aforament superior a 1.000 persones. En cas que l'aforament sigui inferior al miler de persones, l'esdeveniment es podrà celebrar, però l'assistència s'haurà de reduir fins a un terç i, per tant, que l'assistència màxima passi de 1.000 a 300 persones.” 

Qualsevol nova comunicació de les autoritats competents, serà posada en coneixement dels nostres associats.

 


10/03/2020

Degut a les consultes rebudes amb referència a les possibles afectacions pel “coronavirus”, des de la FCTT us volem comunicar que l’activitat organitzada per la mateixa es desenvolupa amb total normalitat. 

Qualsevol canvi producte de recomanacions o protocols aplicats pels organismes superiors, tant esportius, administratius com sanitaris, us seran comunicats immediatament pels conductes habituals i s’aplicaran escrupolosament.

 

 

 

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.