Federació Catalana de Tennis de Taula

Comunicats de la SGEAF - Noves mesures i ajuts

27/11/2020

Us adjuntem la convocatòria i bases de la concessió d’ajuts extraordinari i d’emergència per fer front a la suspensió de tancament de les instal·lacions esportives en motiu de la pandèmia, convocada pel Consell Català de l’Esport.

La  convocatòria està dotada en 25 M per tota Catalunya, s’ estableix l’ajut en funció de les característiques de les instal·lacions (m2 i tipologia) i no hi ha limitació de sol·licituds a excepció del topall establert de l’ajut per entitat/empresa d’ un màxim de 250.000 €.

Les entitats que poden sol·licitar-ho han de complir aquests requisits:

 • Entitats esportives inscrites al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya
 • Entitats adscrites al REE de la Generalitat de Catalunya i inscrites al Departament de Justícia
 • Empreses inscrites amb l’epígraf 967.1 (instal·lacions esportives) o 967.2 (Escoles i serveis de perfeccionament de l’esport) 

Han de ser entitats / empreses que gestionen i que ho puguin acreditar ( concessions i/o gestions pròpies ), no estan inclosos els convenis d’ús d’instal·lacions ni la cessió d’espais.

Infografia

Convocatòria

Guia de presentació 


21/11/2020

RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

Adjuntem la Resolució de Salut publicada avui per la qual s'estableixen les noves condicions per a la pràctica esportiva en el Tram 1 de la reobertura. Per si pot ser del vostre interès, us adjuntem també un quadre resum de les mesures establertes.

Comunicació oficial

Resum mesures Tram 1


29/10/2020

Comunicat de la SGEAF sobre l’afectació a l’esport català de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya

Arran de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT i anunciades avui dijous pel Govern amb l’objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física detalla l’afectació que aquestes tenen en el sector esportiu i de l’activitat física:

 • Se suspèn l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius. Com a excepció, només podran obrir els centres de tecnificació i d’alt rendiment esportiu, tant de titularitat pública com privada, i les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició de caire professional, estatal i internacional.
 • S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’han de celebrar sense públic.
 • Els esportistes professionals (quan existeix una relació laboral o contractual amb l’entitat esportiva o anàloga), els esportistes que tenen la qualificació d’esportista d’Alt Nivell i d’Alt Rendiment i els assimilats a nivell de l’Estat espanyol es poden desplaçar per anar a exercir la seva activitat i hauran de dur el certificat autoresponsable.
 • Tenen la mateixa consideració que els esportistes descrits en l’apartat anterior aquelles persones encarregades de desenvolupar funcions tècniques o essencials (entrenadors/es) en les sessions d’entrenament, així com les que desenvolupen tasques relatives al funcionament i manteniment de les instal·lacions i equipaments esportius.
 • S'aturen totes les activitats extraescolars de caràcter esportiu fora del centre educatiu. Només es podran realitzar dins les instal·lacions del centre si es manté el grup bombolla.
 • Durant el cap de setmana, i malgrat el confinament municipal decretat, es permet la realització d’activitats esportives individuals a l’aire lliure entre municipis limítrofs.

Les noves restriccions aprovades aquest matí en una sessió extraordinària del Govern entraran en vigor demà divendres, un cop es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i tindran una vigència de 15 dies.
Per contrarestar l’efecte d’aquestes mesures, el Govern posarà a disposició dels clubs esportius federats una línia de suport de 10 milions d’euros que s’obrirà en els propers dies per tal de compensar-ne la inactivitat i ajudar-los a cobrir els seus costos fixes. Aquesta convocatòria comptarà amb un sistema de fiscalització a posteriori que facilitarà la seva ràpida tramitació amb l’objectiu que els diners arribin al més ràpid possible als col·lectius afectats.

Comunicació oficial


14/10/2020

Us informem de les noves mesures adoptades pel Procicat per frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya comunicades per la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física.

 • Queden ajornades les competicions esportives a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les que són de caràcter estatal, internacional i professional.
 • Es pot seguir realitzant la pràctica d’entrenaments.
 • Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden obrir amb un aforament del 50 per cent.

Comunicació oficial

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.