Federació Catalana de Tennis de Taula

Entrevista a Joan Arnau, candidat a la presidència de la FCTT

La Federació Catalana de Tennis de Taula celebrarà el dissabte 6 de març eleccions als càrrecs de president i membres de la junta directiva. Hi opten la candidatura encapçalada per Joan Arnau i Canalias i la candidatura encapçalada per Agustí Masip i Estruch.

Davant l’excepcionalitat d’un procés electoral al qual concorre més d’una candidatura i que, per tant, fa necessària una votació que a la FCTT no es donava des del 1998, considerem oportú oferir tant a les persones amb dret a vot en qualitat de representants de clubs o estaments, com a tothom amb alguna vinculació amb el tennis de taula català o que s’interessi per aquest procés electoral, una entrevista en profunditat amb cada candidat, a fi i efecte d’acostar les línies mestres dels seus respectius projectes i els parers d’ambdós candidats al voltant de qüestions relacionades amb la federació i el tennis de taula català.

Les entrevistes han estat realitzades pel periodista Miquel Roca, col·laborador de premsa i comunicació de la FCTT. Prèviament, es van establir unes condicions d’igualtat que tots dos candidats van acceptar. Així, les dues entrevistes es van dur a terme pel format de conversa a través de zoom, van ser totes dues d’uns 45 minuts de durada, estan estructurades en quinze preguntes en tots dos casos i tendeixen en la mesura del possible a tractar els mateixos temes, entre altres mesures d’equanimitat.

Entrevista al candidat Joan Arnau

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.