Federació Catalana de Tennis de Taula

Pau Lloret i Clàudia Pérez, campions infantils a Valls

Pau Lloret, del CTT Badalona, i Clàudia Pérez, del CTT Calella, van ser els dos principals triomfadors del Campionat de Catalunya infantil celebrat a Valls els dies 17 i 18 d'abril, en paral.lel al campionat sub-21 i tancant sis dies de competició en els quals el pavelló Joana Ballart va ser per tercer any consecutiu l'escenari de tots els campionats de Catalunya de les categories de formació.

El títol individual masculí va ser per a Pau Lloret, que va haver de treballar molt en semifinals per guanyar (3-2) a Èric Cintas (CETT Esparreguera) mentre per l'altra banda del quadre Marc Miró (CTT Calella) es va imposar amb més comoditat a Andreu Puigmolé (TT Cassà). En la final, però, les tornes es van capgirar i Lloret va vèncer per la via ràpida (3-0) a Miró.

Pel que fa a la prova individual femenina, la campiona va ser Clàudia Pérez, que va afegir el títol de la categoria que per edat li pertoca al que ja havia aconseguit dos dies abans en la categoria juvenil. Igual que la categoria superior, la seva rival en la final infantil va tornar a ser Jana Riera (Tramuntana Figueres), demostrant així totes dues jugadores el seu potencial de present i de futur com a grans noms propis del tennis de taula femení català en les dues categories intermitges de projecció.

En aquesta ocasió Riera no va poder forçar els cinc sets com sí havia fet en la final juvenil i Pérez es va imposar per 3-1. Sílvia Coll (Girbau Vic) i Mariona Munné (UE Sant Cugat) van compartir el tercer lloc del podi després de caure en semifinals davant la posterior campiona i la finalista, respectivament.

Com ja havia passat en benjamins, alevins i juvenils, els dos campions individuals ho van ser també de les respectives modalitats de dobles. I també com ha estat habitual en aquest Campionat de Catalunya de Joves, en tots dos casos formant parella amb el subcampió o la subcampiona individual.

Pau Lloret i Marc Miró van vèncer per 3-1 en la final masculina a la parella formada pels dos semifinalistes de la prova individual, Andreu Puigmolé i Èric Cintas. El tercer garó del podi va ser per a Joel Rubio i Adam López (CTT Borges) i Lluc Ireland i Lluc Cebrià (TT Cassà).

El títol de la dupla formada per Clàudia Pérez i Jana Riera va arribar després d'imposar-se en la final per 3-0 a les germanes santcugatenques Laia i Mariona Munné, que tot i ser alevines van rendir a un molt bon nivell en la categoria superior. Les parelles semifinalistes van ser, per una banda, Judit Cifuentes i Èlia Serra (CTT Vilablareix), i per l'altra, Sílvia Coll i Raquel Larrubia (Girbau Vic TT).

TT Cassà i Girbau Vic, campions per equips

Pel que fa als tornejos per equips, els títols van ser per al TT Cassà format per Andreu Puigmolé, Lluc Cebrià, Eloi Ruiz i Biel Figarola, i pel Girbau Vic format  per Sílvia Coll i Raquel Larrubia. Tant la prova masculina com la femenina van estar marcades per la igualtat, ja que tant les quatre semifinals com les dues finals es van resoldre per 3-2.

En el torneig masculí, el TT Cassà es va proclamar campió després de vèncer em semifinals el CETT Esparreguera i en la final el CTT Borges, que en la seva semifinal s'havia imposat al CTT Calella. Els maresmencs van pujar també al podi després de vèncer en el partit pel tercer i el quart llocs als esparreguerins per 3-1.

Pel que fa al torneig femení, el títol del Girbau Vic va arribar imposant-se en semifinals al Tramuntana de Figueres i en la final a la UE Sant Cugat, que havia vençut en la penúltima ronda al CTT Calella. Les figuerenques van ser terceres després de guanyar per 3-1 a les calellenques.

Les proves individuals del Campionat de Catalunya infantil van tenir la participació de 71 esportistes (48 nois i 23 noies), en les de dobles hi van prendre part 35 parelles (25 de nois i 10 de noies), i en els tornejos per equips hi van competir 23 conjunts (12 masculins i 11 femenins).

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.