Federació Catalana de Tennis de Taula

Sergi Grau i Clàudia Pérez, campions de Catalunya juvenils

Sergi Grau, del CER l'Escala, i Clàudia Pérez, del CTT Calella, han estat els dominadors del Campionat de Catalunya juvenil que ha tingut lloc al pavelló Joana Ballart de Valls els dies 15 i 16 d'abril, dintre del Campionat de Catalunya de Joves que reuneix per tercer any en una mateixa seu totes les categories d'edat de formació del tennis de taula català.

Com ha estat tònica habitual en les tres categories fins ara disputades a Valls, els dos campions individuals s'han imposat també en la prova de dobles, i un d'ells, en aquest cas Sergi Grau, ha fet el triplet guanyant també el torneig per equips.

La final individual masculina va enfrontar dos jugadors del CER l'Escala, amb Sergi Grau imposant-se al seu company de club Norbert Tauler per 3-1. Pau Lloret (Euroclima Badalona) i Albert Vilardell (CTT Ripollet) van compartir el tercer lloc del podi, després de caure en semifinals davant dels posteriors campió i finalista, respectivament.

El triomf de Clàudia Pérez en la final femenina va arribar després d'una competida final (3-2) amb Jana Riera (Tramuntana Figueres). Campiona i subcampiona havien vençut en la ronda anterior a Andrea Pérez (Vermuts Miró Ganxets Reus) i Lídia Rico (CTT Ripollet), terceres classificades com a semifinalistes.

Les dues protagonistes de la final individual van formar la parella guanyadora de la prova de dobles. Clàudia Pérez i Jana Riera es van imposar per 3-1 en la final a Andrea Pérez i Rumiya Lutfullina (Vermuts Miró Ganxets Reus). Les parelles formades per Ana Mogas i Elena Parente (CTT Ripollet) i Clàudia Curquejo (TT Cassà) i Elisabeth Cabanas (CTT Calella) van ocupar el tercer graó del podi.

Pel que fa als dobles masculins, el campió individual Sergi Grau va formar la parella guanyadora amb Arnau Pons (CN Mataró). En la final van vèncer per 3-1 a Marc Miró (CTT Calella) i Pau Lloret (Euroclima Badalona). El tercer lloc del podi va ser per a les duples compostes per una banda per Iker González i Norbet Tauler (CER l'Escala), i per l'altra per Albert Vilardell i Enric Barceló (CTT Ripollet).

CER l'Escala i Tramuntana de Figueres guanyen per equips

En les proves per equips es van coronar com a campions el CER l'Escala en nois i el Tramuntana de Figueres en noies, signant així entre tots dos clubs un doblet alt empordanès en aquesta edició del Campionat de Catalunya juvenil.

La final masculina va ser molt competida i no va ser fins al cinquè i definitiu partit que el CER es va imposar (3-2) a l'Euroclima Badalona. Abans, els de l'Escala havien vençut el CETT Esparreguera per 3-0, mentre que els badalonins van necessitar els cinc partits per guanyar per 3-2 al CTT Ripollet, que després es va fer amb el tercer lloc del podi en vèncer l'Esparregeuera per 3-1. L'equip campió del CER l'Escala el van integrar Sergi Grau, Iker González i Norbert Tauler.

Pel que fa al torneig femení, el Tramuntana de Figueres format per Jana Riera i Linda Elisabeth Thomson va alçar el títol després de vèncer en la final per 3-1 al Vermuts Miró Reus. En semifinals, les figuerenques s'haviem imposat al Tatchepol Ripollet i les reusenques ho havien fet davant el CTT Calella. Totes dues semifinals es van resoldre per 3-1, el mateix resultat amb el qual les ripolletenques es van fer amb el tercer lloc després de guanyar a les calellenques.

El Campionat de Catalunya juvenil va comptar amb la participació de 72 esportistes (48 nois i 24 noies) en els tornejos individuals, 41 parelles de dobles (29 masculines i 12 femenines) i 22 equips (12 a la prova masculina i 9 a la femenina).

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.