Federació Catalana de Tennis de Taula

Títols molt repartits al Campionat de Catalunya de Veterans per Equips

El Club Natació Sabadell, el Girbau Vic, el CTT Poblenou i la SCR El Ciervo de Sabadell van ser els guanyadors de les quatre categories en joc al 34è Campionat de Catalunya de Veterans per Equips, que va tenir lloc aquest cap de setmana passat, 23 i 24 de març, a Calella.

En la categoria de més de 40 anys, l'equip del Club Natació Sabadell format per components de la família Weisz -Pere, Joan, Ignasi i Mònica Weisz i Maria Dolors Sánchez- va pujar al lloc més alt del podi després d'imposar-se en la final per 3-0 al Blanxart Xaloc Olesa, mentre que el tercer lloc fou per a l'Ateneu 1882.

El Girbau Vic composat per Pere Ausió, Jordi Carceller i Jordi Pladevall es va imposar en la categoria de més de 50 anys vencent en la final per 3-0 el CTT Canet de Mar, amb El Ciervo sabadellenc ocupant el tercer graó del podi.

Pel que fa a la categoria de més de 60 anys, el CTT Poblenou va guanyar el títol imposant-se en la final per 3-0 el CT Barcino, mentre que el tercer lloc va ser per a l'Agrupació Congrés. Juan Moreno, Àngel Boix, Carlos Capilla i José Feliu van ser els quatre components de l'equip campió.

Finalment, la categoria més alta d'edat, la de més de 65 anys, va tenir com a guanyador l'equip de la SCR El Ciervo de Sabadell format per Rafael Agea i Francesc Castells. El subcampió fou el CTT Cardedeu, que va caure per 3-1 en l'única final que no es va resoldre per la via ràpida. El tercer graó del podi va ser per a l'Agrupació Congrés, que tot i no accedir a cap final va ser, junt amb El Ciervo, l'únic club que va inscriure dos cops el seu nom al quadre d'honor d'un campionat que va repartir molt els títols i les places de podi.

L'Agrupació Congrés A en +40, el CTT Vilafranca B en +50, el Blanxart Xaloc Olesa B en +60 i l'Agrupació Congrés B en +65 (si bé aquest últim no va haver de disputar cap partit), van ser els guanyadors de l'honorífica prova de consolació de cada categoria.

En l'enllaç següent trobareu els resultats complets i la composició de tots els equips del campionat disputat a les instal.lacions del CTT Calella a l'antiga fàbrica Llobet de la vila maresmenca.