Federació Catalana de Tennis de Taula

Torneig Classificatori Zonal 2020, a Bàscara

Dossier de la competició

La RFETM ha atorgat la certificació de COMPETICIÓ ESTATAL al Torneig Classificatori, per la qual cosa la competició tindrà també la corresponent certificació de la FCTT per tal que els esportistes es puguin desplaçar a Bàscara i participar.

La FCTT, el CTT Bàscara i I’Ajuntament de Bàscara, prendran quantes mesures siguin necessàries per donar el màxim de garanties sanitàries per al bon desenvolupament de la competició, però és evident que també és necessària  LA TOTAL AUTORESPONSABILITAT d’Esportistes, Delegats, Entrenadors, Àrbitres, Familiars i Organitzadors. 

S’observarà en tot moment el compliment de l’aforament permès i també que tothom utilitzi les mascaretes. 

Serà molt important el seguiment de protocols que s’estableixin (Rentat de mans, utilització de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, no canvi de costat de taula, desinfecció d’elements comuns, etc...). No serà permesa l’entrada a les instal·lacions a persones que no superin el test de temperatura (Igual o superior a 37.5 º). 

També és molt important que el comportament fora de la instal·lació sigui l’adequada. (Distància Social, Mascaretes...) 

Només tindran accés a pista els esportistes que hagin de disputar una prova, els temps d’espera els faran en el lloc destinat. També només tindran accés a pista els Entrenadors o Delegats, amb un màxim d’un per esportista i només quan l’esportista estigui competint. 

En cap cas serà permesa l’entrada a pista dels acompanyants. Es recomana minimitzar al mínim el nombre d’integrants de les Delegacions. 

Als efectes de poder participar a la competició, els jugadors que en el seu moment van fer la pre-inscripció, hauran de fer la inscripció definitiva i fer el corresponent pagament de la mateixa. 

Les inscripcions s’admetran fins el dia DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE DE 2020, A LES 18:00 h, seguint al següent PROTOCOL:

 • Enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant una de les següents opcions:
  • CONFIRMEM TOTES LES PRE-INSCRIPCIONS EFECTUADES
  • HEM FET LES SEGÜENTS MODIFICACIONS:
   • Hem eliminat (relacioneu els esportistes suprimits i la seva categoria). 

DISTRIBUCIÓ DE LA COMPETICIÓ (Dies de joc) (*)

(*) En funció del nombre d’inscripcions finals, podria haver-hi alguna modificació

 

Dissabte 12/12/2020, Matí: JUV MASC (Tarda 2a Fase)

Dissabte 12/12/2020, Tarda: INF FEM, ALE FEM, JUV FEM

 

Diumenge 13/12/2020, Matí: BEN MASC (Tarda 2a Fase), ALE MASC (Tarda 2a Fase)

Diumenge 13/12/2020, Tarda: VET MASC (+40, +50, +60)

 

Dissabte 19/12/2020, Matí: INF MASC (Tarda 2a Fase)

Dissabte 19/12/2020, Tarda: BEN FEM, SUB 23 FEM

Diumenge 20/12/2020, Matí: SUB 23 MASC (Tarda 2a Fase)

Diumenge 20/12/2020, Tarda: SEN MASC.

 

No es convoquen les proves de les categories ADAPTADA, SÈNIOR FEMENINA, VETERANA FEMENINA atès que el nombre de places atorgades supera el nombre de pre-inscripcions. 

ALTRES INFORMACIONS:

 • La FCTT emetrà certificacions per als esportistes participants i per a un màxim d’un acompanyant per esportista.
 • La Competició servirà únicament per classificar els esportistes que participaran en el Torneo Estatal per part de la Federació Catalana.
 • Es podrà participar amb llicència tipus “C” (no de promoció), però la classificació per al Torneo Estatal obligarà a aquells amb llicència “C” a fer l’ampliació de llicència a una de tipus “A1”, “A2” o “B”.
 • La competició es disputarà amb format de 1a Fase per grups de 4-5 jugadors, amb classificació de 2 jugadors per grup a la 2a Fase, que es disputarà mitjançant eliminatòries.
 • En casos especials es podria modificar el punt anterior (per exemple, una inscripció de 7 jugadors podria fer-se en grup únic).
 • El preu de les inscripcions són:
  • 26,20 Euros per a les categories: BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL I JUVENIL
  • 36,40 Euros per a les categories: SUB 23, SÈNIOR I VETERÀ.
 • El preu de les inscripcions té en compte el descompte de la part corresponent a la RFETM.
 • La RFETM ja ha informat que les proves NO SERAN puntuables pel Rànquing de la RFETM. La prova serà puntuable per al Rànquing Català amb coeficient de dificultat 2.
 • Tots els participants i acompanyants hauran de presentar la Declaració Responsable per poder entrar a les instal·lacions.
 • Es limitarà l’entrada d’acompanyants per tal d’adaptar-se a l’aforament. En qualsevol cas, es garantirà, com a mínim, l’entrada d’un acompanyant per club amb jugadors participants en la sessió actual.

 

Preguem a tots els clubs i esportistes participants el màxim d’auto-responsabilitat i comprensió per tal de poder portar a bon port l’organització de la competició en aquests moments d’incertesa.

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.