Federació Catalana de Tennis de Taula

Top provincial de Tarragona

En una gran tarda de tennis taula al pavelló del Nàstic de Tarragona, els millors jugadors de la província es van reunir per disputar l'XXI Memorial Josep Ramon i Costas, on es van enfrontar els 12 millors jugadors de les diferents categories segons els rànquings de classificació de la temporada 2014-15. Aquest torneig es divideix segons les diferents categories de les lligues provincials, Preferent, 1ª, 2ª i 3ª i també amb els joves jugadors de les lligues de promoció.

Pel que fa a la competició de Preferent, Josep Pajuelo (Nàstic) i el palista del Baix Ebre Jaume Querol van disputar una gran final, però en aquest cas el veterà Josep Pajuelo es va imposar per 3-0, amb parcials molt ajustats. Aquesta victòria confirma al cambrilenc com el jugador amb més palmarès en actiu, i un dels millors jugador de la història del tennis de taula tarragoní. El podi el va completar Ferran Perarnau (Nàstic).

A la competició de 1ª Provincial, sense sorpreses, ja que la victòria final se la van disputar els 3 primers classificats del rànking, Albert Sedano (AEC Reus), Marc Marchante (CTT Cambrils) i Miguel Ayora (CTT Tortosa). Finalment, i desprès d’un ajustat triple empat, el tortosí Miguel Ayora va aconseguir fer-se amb el títol per davant d'Albert Sedano i Marc Marchante que completaren el podi. A 2ª Provincial la classificació final va ser: Diogo Castilho (Reus Deportiu), Daniel Crespo (CTT Cambrils) i Marc Crespo (CTT Cambrils) que deixava fora del podi al selvatà Josep M. Ollé (CTT La Selva), que ha estat la sorpresa del torneig. A 3ª Provincial, el veterà jugador del CJ Ulldecona Ferran Sorlí s’imposava, no sense dificultats, al jove jugador del CTT Cambrils Pablo Alday i a Miguel A. Chico, també del club cambrilenc.

Finalment, els joves de promoció van demostrar que el tennis de taula tarragoní te un gran futur per endavant, mostrant un nivell de joc altíssim, i la victòria final va ser per al nº1 del rànking, el cambrilenc Pablo Alday; 2on classificat Aleix Miró del CN Tàrraco i 3a plaça pel jugador del CTT Tortosa Joan Obregón que va deixar sense podi al reusenc Joan Puig (Reus Deportiu).

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.